آموزش نحوه ساخت داینامیکبلوک برای نقشه های فاز دو معماری

– مقدمه: در این آموزش به شما یاد خواهیم داد چگونه dynamic blockهایی را در محیط Auto cad ایجادکنید تا بتوانید از آنها در نقشه های فاز دو به خوبی استفا..

آموزش نحوه ساخت داینامیکبلوک برای نقشه های فاز دو معماری
آموزش نحوه ساخت داینامیکبلوک برای نقشه های فاز دو معماری - Senior13sh

مقدمه: در این آموزش به شما یاد خواهیم داد چگونه dynamic blockهایی را در محیط Auto cad ایجادکنید تا بتوانید از آنها در نقشه های فاز دو به خوبی استفاده کنید، dynamic blockها برخلاف blockهای معمولی blockهایی هستند که شما هرزمان که بخواهید میتوانید آنها را تغییر دهید و ویرایش کنید بدون این که در پارامترهای blockهای قبلیتان کوچکترین  تاثیری را داشته باشند.

ترسیم اجسام مورد نظر: بطور مثال یک پنجره ترسیم کنید برای انجام این کار ابتدا مانند ویدیو یک پروفیل ترسیم کنید سپس شیشه پنجره را با طول تقریبی 80cm و به ضخامت تقریبی 5m رسم کنید و پس از آن میبایست پروفیل ترسیم شده را با استفاده از دستور mirror آن را در سر دیگر پنجره قرینه سازی کنید  و برای ترسیم یک کف پنجره کافیست تا یک offset به فاصله 10cm از پنجره ایجاد کنید و سپس مقاطع داخلی و خارجی را به رنگ زرد درآورید تا هنگام خروجی گرفتن در ترسیماتتان به هم ریختگی بوجود نیاید و پس از آن مقاطع داخلی را قرمز رنگ کنید کف پله ها را نیز سبز کنید  و پروفیل های پنجره مربوط را قرمز کنید تا زیاد ضخیم رسم نشوند.

ایجاد block در Auto cad: حال برای آن که تمامی این اتفاقات به صورت یک توده اتفاق بیافتد و شما نیز بتوانید آنها را مدیریت کنید میباید یک dynamic block ایجاد کنید. حالا میبایست تمام این objectها را انتخاب و با فشردن کلید B آنها را به block تبدیل کنید وبرای آن نامی بطور مثال در این آموزش window را مشخص و درج کنید و تیک گزینه specify on-screen را فعال کنید سپس ok را بفشارید و گزینه redefine را انتخاب کنید.  حالا اگر از این block یک کپی حاصل فرمایید و یکی دیگر از blockها را تغییر اندازه دهید بطور مثال طول آن را بیشتر یا کمتر کنید خواهید دید که پنجره دیگر نیز تغییر خواهد کرد و این اتفاق خاصیت blockهای معمولی است اما ببینید واکنش dynamic blockها نسبت به این دستور چگونه است؟

ایجاد dynamic block در Auto cad:  برای ایجاد داینامیک بلوک در نرم افزار اتوکد ابتدا میبایست مانند قبل یک block بسازید و سپس برای آن یک پیوت (مرکز ثقل) در نظر بگیرید. حالا بلوک مورد نظرتان را انتخاب کنید و گزینه block editor را فعال سازید تا به پنجره مربوط به تنظیمات blockها بروید. blockتان را انتخاب کنید و به آن یک پارامتر distance با نام liner نسبت دهید و از این سر block تا آن طرفش آنرا بکشید. حال این پارامتر

با دیگران به اشتراک بگذارید:

امتیازدهی: